=)

Monday, December 22, 2014

~Mr M Awak kat mana?

Assalamualaikum.

Memang dah agak lama kan. Lapar pulak rasa. Kan kan. Hujan kat luar.

Pro.exam 3 da nak menghampiri. Tapi preparation belom pon start. Errr bila nak start pon xtau. Uuuu. Masuk posting Med ni rasa kucar kacir kurg semangat berbanding EM. Motivasi da kurg. Rasa malas. Byk dugaan.

Aaa patutnya bersyukur apalah.

Kawan beroda selalu buat hal sob2.. sorry la awak sy buka nk mengumpat cuma nak story hahah. Sy bersyukur ada dia. xpe la da tua pon tua la buruk pon buruk la. Xmampu nak cari kawan baru.

Org lain sibuk suruh carik kawan baru. Sy nak mintak kat parent kawan yg ini pon rasa bersalah you. We all bukan berada gitu.

Takpe la selagi sy boleh try utk terima sy akan. Rasa bersalah kot nk susahkan org ni terutama parent dorg byk tanggungan. Sy harap sy ada pendapatan skrg. Tolg apa yg patut sama mereka. Skrg mampu tolg diri sendiri je.


Hey da da.

Takda ke ehem2 putera raja mau diri ini cehh giloss.

K u olls sy kena carik motivasi skrg. Sbb Ia entah dimana2. I believe I can fly yeah.