=)

Sunday, June 8, 2014

Surat untuk diriku

Assalamualaikum.

Pernah tak sapa2 dapat surat? Tak kisahlah surat cinta ka, surat saman ke, surat khabar.. Zaman sekarang mmg jarang org post surat tak macam dulu. Sekarang semua mesej, emel.

Ok lah sebenarnya nak cerita. Tadi tengah duk kemas2 rak buku, EN terjumpa lah beberapa keping surat. Surat tu takda sampul pon just lipat2 je. Antara surat tu berbunyi begini:

"Kehadapan awak yg dikasihi. Bila kita nak kapel?"

Percaya tak. Janganlah percaya tu semua dalam mimpi je. Haha.
Tak sebenarnya setahun yg lepas EN ada tulis surat utk seseorang. Dan lepas tu DIA ada balas. Siapa DIA. EN la DIA tu. Haha pening tak. Layan je la ye.

Haishh disenangkan cerita, I wrote myself a few letter. Betol2 setahun yg lepas. Masa tu tgh kacau bilau. Jadi kononnya saja2 je la nk tulis. Motivation kononnya. Da lupa pon. Tadi tiba2 terbaca balik. Haha rasa mcm gila pon ada.

Tapi situasi tu mcm kena je dg  skrg. Well. Perancangan Allah.

Tapi siriusly not bad la bila tulis surat utk diri sendiri. Anda pernah. Try la kalo xcaya. Dulu time2 kecik2 pon ada buat. It's a nice things to motivate ourselves. But depend.

Alrite. Masa utk buat keje sekolah.