=)

Sunday, June 30, 2013

~Best.Absolute.Perfect.

Assalamualaikum...

Halo halo..

BAP ada lagu barulah. COFFEE SHOP. Memang Best.Absolute.Perfect. laaa

Check it out!

                                          Memang totally lain dari konsep sebelum ni,tapi still best :)

              Siapakah pilihan anda,Adakah Daehyun,Youngjae,Yongguk,Himchan,Zelo atau Jongup?
                                  Haha tiba-tiba. Teringin nak blonde kan rambut mcm dorg pftt

B.A.P , B.A.P jugak. Study  nuh.




p/s: Memanglah banyak perkara yang terbuku dihati,Meronta-ronta minta untuk diluahkan. Tetapi biarkan dulu ia disimpan. Kerna jika diluahkan belum tentu dapat difahami yang lain. Hati walaupun kecil, ia mampu untuk menyimpan sejuta perasaan. Simpanlah diruang yang telah diberikan itu. Andai tidak mampu lagi untuk menghalang sesetengah perasaan itu dari diluahkan,luahkan pada tempat yang sesuai. Ya, DIA sentiasa menunggu. Tetapi manusia sentiasa tersalah tempat. Apa-pun yang terjadi silalah kembali kepadanya kerna DIA lah yang maha satu.