=)

Sunday, April 28, 2013

~Book fair PWTC,Jalan TAR,SOGO,Masjid Biru part 1

Assalamualaikum...



Siapa dah pergi pesta buku angkat tangan!!  SAYA!!

Fiuhh arini sehari suntuk di KL + Shah Alam from 8 am to 12am.

With Khalilah and Shiqiin and our invited guest Dr.MJ we went to Bookfair. Why Dr.MJ ikut sekali? Panjang ceritanya hehe.

Parking kereta kat KTM Batu 3 then naik KTM to PWTC. Sampai2 je dah penuh hall, baru pukul 10. Actually ni kali pertama EN g pesta buku heee maklumlah sebelum ni bzy. Ek?? And i don't really like crowded places. Errr...

Masuk2 je dah nampak novel murah @booth Kaki Novel. Tapi bertahan lagi sebab mesti banyak kat dalam2. Kami berpecah dgn Dr. bagi memudahkan masing2. Stop at PTS first,beli beberapa buku termasuk buku Hilal Asyraf bertajuk dot dot dot hahaha... Kebetulan beliau ada kat situ,tak perasan mula2. Alang2 mintak autograph la, tapi mintak tolong Cik Ila mintakkan,malu seh. Beliau berkata : "semoga memberi (buku) manfaat".  In sya Allah.

Ni lah Hilal Asyraf tuan puan


Then, Jalan depan sikit ada bilik 'negeri'. Dewan Kelantan packed gila sebab kat situ 'pangkalan' KaryaSeni. Gila nak masuk berasak2. Kami gagahi jua sebab cik Shiqiin nak beli novel SSID tu,I got mine already heee. Tapi masuk je banyak novel best,so amek la beberapa yg bestseller dan yg berkenan di hati. Cik Ila paling byk beli,diakan kaki novel tak mcm EN.

Perghhh nak bayar punya la sesak,EN keluar dulu rasa macam tercungap2 dah 'i am gasping for air'. Shqiin n Ila bayarkan. Ila siap mintak autograph kat novelis lagi dalam sesak2,cekal dan teguh gila haha....

Huuuu tak sangka beli novel dapat pas eksklusif jumpa Adiputra&NoraDanish(Sabtu) dan Izzue Islam(Ahad). Anyway dapat satu pas jelah sebab ktaorg bayar sekali. Ikut kan hati cik Shiqiin dia nak p jumpa en Adi tapi memandangkan Dr dah tunggu terpaksalah chiow dulu.



Huaaaa tapi kan tak puas la p bookfair semalam (Sabtu) sebab sekejap sangat.

Apa kata pagi nanti pergi lagi jumpa Izzue. Nak....tapi tapi case write up tak siap huk2.. Rugikan pas tu. Siapa nak angkat kening! Dan esok dia akan berada di SACC Mall Shah Alam jugak. Terror benor boleh ada kat dua tempat. Takpelah ada jodoh kita jumpa ea Ijue... :p



#promote2: SSID every Friday at TV3 heeee

Tapi we got another plan. Nak pergi lagi Rabu ni,kan public holiday. Tak puas nak pusing2 explore2. Siapa nak join moh la kiter.

Ok lah nanti sambung part seterusnya. Part 2  Part 3

Daaaa....