=)

Monday, April 22, 2013

~20 April 2013

Assalamualaikum...

1)Hari penamaan calon PRU13

Semangat dop nak mengundi nih. Of cors la first time la katekan. Sebelum penamaan calon lagi EN dah tengok sape calon2 yang nak bertanding kat tempat mengundi tu. Nampak?Semangat tak?

Hari sabtu lepas masa on da way p KL sempat la tengok kemeriahan penamaan calon masa lalu kat bandar Bentong. Siap jammed lagi kat situ. Meriah-meriah heee.

Any tips for this election? Ok lah tips from EN : Undilah pemimpin yang layak memimpin,dan pilihlah pemimpin Islam  :)


2)Hari jadi abah ke-54

Semangat gila nak p menyopping kat KL, sampai lupa befday abah. Dah sampai KL baru teringat. Abah pesan kek 7 tingkat tapi tak sempat nak bawak balik kedai dah tutup masa balik tu huhu. Nak buat kek pon dah tak sempat.

Anyway semoga panjang umur dan murah rezeki :)


3)Shopping di SOGO,Jalan TAR,GM Klang

Alhamdulillah first cheque da dapat tu yang planning g shopping. Mak dan kawan-kawannya, Cikgu Shikin, Cikgu Ina dan my dongsaeng Ijah, kitaorang berlima.

EN ni memang jenis 'buta jalan' ataupun fail bab2 jadi GPS bergerak nih. Selalu g KL naik pengangkutan awam,naik kereta pon kadang-kadang time g Kamal bookstore so mana la cam sangat jalan. Berpandukan jalan laluan bas ke Pekeliling dan direction dari Cik Atiqah maka sampai la jugak kat SOGO.

Lepas SOGO -> Jalan TAR -> AEON Bukit Tinggi -> PLaza GM Klang

Hamek nak sangat jalan. EN tak beli papepon. Takde yang berkenan,cehh padahal demand. Tak betul, takde apa yg berkenan di hati. Tapi takpe hati berbunga-bunga sebab jumpa novel 'Sebenarnya saya isteri dia' kat kedai buku di Jalan TAR. Sebelum cari kat kedai buku dah habis. Siap ada diskaun, harga RM30 jadi RM24. :)



Lepas nih bila pulak nak p shopping???  Duit dah kureng huuuuu...

Oklah oklah... esok CP. Cuak sehh. Gudluck everybody hehe :)