=)

Sunday, March 3, 2013

~Learning..Be rajin!

Assalamualaikum..

Dah masuk sebulan posting Surgery. Ok best.

Setakat ni dah BST dengan Dr.Pandit,Dr.Annal,Dr.Lam,Dr.Soma. Masing-masing ada cara tersendiri dalam mengajar. Tapi yang penting dorang mengajar untuk memberi kami ilmu dan pengetahuan. Jadi, ianya best.

Apa yang ktaorang tak pasti,tanya dan dorang explain. That's the way. Yelah baru lagi, still adapting. Walaupun dah sebulan.

Setakat ni baru masuk OT sekali. Alhamdulillah dapat tengok mastectomy. Indeed a new experience. Kena ikut giliran, tapi kalau rajin boleh je dapat masuk banyak kali lepas working hour kan. Be rajin EN!

Kat ward pun banyak kes-kes menarik, cuma rajin tak rajin je nak pergi tengok dan clerk. Be rajin EN!

Jadi kesimpulannya, posting surgery banyak input boleh dapat cuma rajin ke tak je. It's refer to me who is lazy mazy. Be rajin EN!

Hmmm nota banyak lagi  satu pun tak buat. Apa ni? Be rajin EN!

                                                Pagi? Hari ni dan setiap hari kena rajin!!


Ok lah nak try jadi rajin..jom bukak buku yang dibeli dengan baucer buku. Rugi kalau tak baca. :)