=)

Saturday, December 22, 2012

~Last BDay

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..bersyukur kepada ALLAH :D

Hampir di penghujung 2012. 2013 akan menjelang tiba.

Hmm What i'm gonna write now...bila dah bukak blog ni takde idea pulak nak tulis, kalo tak macam2 dalam kepala.

Ok lah,minggu lepas EN balik kampung. Saja sebab lepas ni maybe sebulan pulak tak balik, maklumlah banyak event yang kena attend cehh event la sangat. Dan lain sebab of course la nak sambut my birthday ehee...

Instant chocolate sponge cake making by Pn Anizun.
Topping and decoration by Pn Anizun, and the writing by EN :)


Takde la sambut formal pun,macam biasa bakar kek dan buat makan2 in family saja. Kali ni masak mee kari, suggested by EN. Da lama tak makan. Ohh my bro punya birthday sekali sambut je,dekat2 kan. Selalu kalau balik kampung sambut sekali dengan my wan(nenek),kat kampung best sikit la siap buat BBQ bagai. Anyway thanks to my mom sebab selalu sambut harijadi anak2 dia,dan terima kasih bagi hadiah juga. And thanks a lot for bringing me to this world.

Then, i would like to thank Miss Umbut bayas and Miss Afidah sebab sudi buat special entry sempena my birthday. Terharu gitu. Terima kasih sahabat. Walaupun kita jarang berjumpa tapi kalian tetap di hati ku. :)
Terima kasih jugak kepada yg wish kat FB. Oh dan thanks to my housemate jugak for the celebration and surprise.

Ok lah cukup cukup macam bagi ucapan anugerah dah.
........................................................................................................................................


Nak tulis something lagi, takpe lah see y'all in next post :p