=)

Thursday, July 19, 2012

~Puding roti marble

Assalamualaikum...

Baru je selesai menyediakan puding roti marble yg tidak indah di mata tapi indah di perut hoho hopefully.

Macam bentuk kura-kura pun ada...


Untuk resepi sila search sendiri di google. Jahatnya kamu. Bukan apa time search resepi tu tengok mmg kat blog2 tu guna resepi yg satu tu je, so pilih lah mana2 blog untuk di klik.

Mak sedang sibuk membuat kuih talam berlauknya di dapur. Maklumlah esok ada jamuan besar-besaran sebelum menyambut bulan Ramadhan di sekolah beliau. Nak join boleh?

Oh oh esok dah start solat tarawikh kan. Alhamdulillah. Lusa dah start puasa. Alhamdulillah lagi.

Baiklah papai...