=)

Friday, July 6, 2012

~Family Day 2012

Assalamualaikum....

Alhamdulillah relax sebentar selepas tamatnya interview, VIVA. Walaupun Viva ku sudah semestinya hancus. Tak prepare langsung. Logbook dan report pun siapkan last minit pukul 5 pagi tu baru siap bebb! Semua ini gara2 daku pergi bercuti pada waktu yg tidak sepatutnya full stop

~~~Family Day at De Rhu Beach Resort~~~






Uuuuuu first sekali kat De Rhu ni terdapat swimming pools yg berbagai2. Kalau tak silap ada 3 ke 4 swimming pool, untuk kanak2, beginner, yg pro berenang ala2 ikan duyung sedalam 9 kaki. Hopefully fakta tu betoi la,if not malu den. Itulah salah satu tarikan Resort ni kot, tourists lagi suka mandi dalam swimming pools ni dari mandi laut yang hanya terletak bersebelahan darinya. Tak percaya sila lah datang. :p


Cik Ijah: oihh dlm kolam ni ada tangga rupanya,nasib dorg tak buat escalator sekali kat dalam ni.

Future atlet perenang negara, Adek Airin. Suka benor dia pada ayor.



~DINNER + BOWLING~

Sebelah malamnya ada sedikit dinner di tepi swimming pool,romantik gitu bertemankan angin bayu yang bertiup kencang. Seriously, angin kuat gila mlm tu. Sayangnya tak tangkap gambar pula time tu. Cik Ijah siap dapat award, pakaian paling glamour kategori 12 tahun yg pakaiannya disponsor oleh EN.






Mat Wan : Waaw byk juga score gua walaupon first time main bowling. Bakat semula jadi kot ni.


Puan Anizun: Emmm boleh tahan. 


Cik Ijah: Ringan je bola ni macam pegang buah kelapa.



~SUKANEKA~

















Juara baling belon air jatuh kepada, Mat Wan Bajet dan pasangannya.



~PANTAI TIME~

Welcome...

Tapak kaki sulaiman??



Oh terangnya dunia ku. Silau gitu

Errr





Oh Encik Zul yang akhirnya muncul. Terpaksa pergi ke kursus pada saat akhir di Cherating. Nasib la berdekatan jugak dengan tempat Family Day ni. It would be great if you can join us together. Sob sob.



Ok lah ok lah. Malas dah. Siapkan thesis tu!!!! This is a warning!!!
Tapi Harry Potter??

p/s: Rasa best dapat berjumpa semula dengan cikgu lama walaupun berapa kerat je cikgu yang dikenali. Dapat berjumpa dengan kawan lama, junior2. Glad to see them walaupun malu2 siput nak bertegur. Maklumlah dah lama tak ketemu. Maafin saya dong.



-End for now-