=)

Monday, June 25, 2012

~Lulus untuk memecut

Assalamualaikum...

Selesai sudah dan Alhamdulillah pass. Lepas ni mau pecut, drift, rempit dan sebagainya:p

Planning before masuk belajar semula. (Itu pun kalau diterima,InsyaAllah)

1. Siapkan logbook,thesis.
2. Prepare untuk Viva, present case study dan thesis.
3. Menantikan bulan Ramadhan al-Mubarak.
4. Berniaga kecil-kecilan : Jual pizza, sandwich, kacang2, dll untuk bdk2 sekolah.
5. Buat kuih raya, berniaga kuih raya pun ok jugak.
6. Nak try apply kerja, timba pengalaman. Dah jumpa dah satu smlm 1 kerja ni, mcm best. Tak pun kalo ada kekosongan, jadi cikgu ganti kat sekolah mak.
7. Lihat kos2 yg best untuk sambung buat master ke. Ini backup plan, mana tau kot2 tak diterima sambung MBBS.

Ok cukup la tu kot.

Tengah duduk menunggu my family ni ha dtg dari Kedah. Hopefully dorang smpai dgn selamat. Amin.

Till I write again :D