=)

Thursday, March 1, 2012

~Alhamdulillah-Allah permudahkan :)

Assalamualaikum....

Wahhh nak dekat exam ni rajin pulak update yor...

Hari ni jadik budak nakal sikit. Sikit je xpe kan. EN ponteng kelas huuu. That Forensic class,kindergarden-like class or can be said as drawing class. 'Suka gila' dapat lukis2, kembali seperti ke zaman kanak2. Tapi takpe  I like drawing, kalo dia tak suruh melukis memang EN duk lukis je kalo time boring dalam kelas tu.



But I have an excused to not attend that class. huhuupp I not that naughty. Alhamdulillah tadi kami bertiga, Ila dan Ainul telah berjaya menjejak kan kaki ke sekolah. Urusan yang berjalan dengan lancar. 2 buah sekolah sudah dijejaki dan hampir 200 questionnaire telah diedar. Dasyat tak :p

Yup,tapi takde lah dapat terus, kena datang kutip balik lepas cuti sekolah nanti. Menyenangkan kedua belah pihak. Yelah cikgu kan busy, mana dorang nak sempat jawab questionnaire on da spot. I understand since both my parent are teachers. Nasib cikgu yang kitaorang berurusan tu baik2. I love and respect u guys :)

p/s: Amalkan lah pembacaan maksurat pada waktu pagi atau petang setiap hari. InsyaAllah akan dipermudahkan urusan kita. Allah akan menyempurnakan nikmatnya ke atas orang yang membacanya. Ayuh.


'Sesiapa yang membacanya di waktu pagi, akan dipelihara oleh Allah sehingga waktu petang. Dan sesiapa yang membacanya di waktu petang akan dipelihara hingga waktu pagi.