=)

Wednesday, February 29, 2012

~Saya nak Adik :p

Assalamualaikum...



Hai saya Iman Anisa

Sekejap je dapat spend masa dengan kamu adek. Dah berapa kali my Makcik ajak pergi rumah dia kat Bangi tapi busy punya pasal baru last week dapat pergi. Balik je dari Rumah orang tua al-Ikhlas siap2 dan menuju ke sana,with KTM. Huuu nak jumpa ngan adek Iman ni penat2 terus g,Penat ke? tak penat sangat pun. Dah 5 bulan dah dia. Cepat. Last jumpa beberapa hari lepas dia lahir.


Baby yang sangat baik. Pandai main sendiri. Yang penting tak banyak ragam, tak kuat nangis. Ahhh kalau EN tak buat apa2 sekarang @ menganggur nak je jaga dia. Kebetulan my Makcik nak cari orang jaga adek Iman ni.

Yeah with her sister Syuhada

Kakak dia Syuhada. Hmmm sangat banyak cakap. Tak berhenti2. Nakal pulak tu. Adek Iman jangan nakal macam kakak tau hehe.

Kasihan sama dia, ada bruise kat pipi, lebam. Penangan duduk kat nursery. 


Forensic dah nak siap. Esok kena lukis lagi ke? 'Best' lukis-lukis. Hoho iyo lah


p/s: Seandai ada di antara kita,merasa tiada tempat mengadu cerita,kesenangan dan kepahitan,jangan kita lupa kita masih punya yg ESA yang lebih memahami.Marilah kita sama-sama merenungkan ayat ini...


"Dan apabila hamba-hamba-Ku bertanya kepadamu tentang Aku, maka (jawablah), bahwasanya Aku adalah dekat. Aku mengabulkan permohonan orang yang berdoa apabila ia memohon kepada-Ku, maka hendaklah mereka itu memenuhi (segala perintah-Ku) dan hendaklah mereka beriman kepada-Ku, agar mereka selalu berada dalam kebenaran 
"(2:186)