=)

Friday, February 24, 2012

~Berita ajaib =.=

Assalamualaikum...

Still confuse lorhhh.. ?.?










Tadi ambik account statement nak check berapa lagi nak kena bayar untuk yuran BMS ni. Lagi sebulan nak LI so nak kena settle bab2 bayaran ni kan. Hemmm dapat je statement tu memang tak faham la kan nombor2 yang tertera kat situ. Jadi, bertanyalah.

Wooww terkejut la bila Encik tu cakap yuran dah settle. Siap ada balance berapa puluh ribu lagi dan boleh refund. What the...eh what happen? hoho

Sssss ( sambil sambil sedut air liur :p) berita ajaibkah ini? Ishh ishhh...

Tak dapat terima kenyataan ini kerana rupa-rupanya pihak yang memang EN tak nak ada kena mengena telah pun masuk campur dalam urusan pembayaran itu. Aigoooo..... Kenapa?? Kenapa mesti tiba-tiba pihak P boleh termasuk dalam statement tu sedangkan sebelum ni I thought I was clean from it. hoho

Kalau boleh taknak la hutang dengan pihak tersebut. Faham2 je la nanti nak membayor nye alahai. Nak nak kalo puluh2 ribu. Cukup la dengan pihak M,  pihak yang baik hati je yang bagi pinjaman. sob sob...

Perlu ke letak gambar n??

My friend cakap : "Ok la tu, dah habis bayar yuran. Tak yah fikir dah." Yup, she was true. But still...Uhuk uhuk my plan dah hancur sedikit. Lagi sikit je pun nak kena bayar sendiri. 

Takpe lah maybe ada hikmahnya. Walaupun tak berapa faham lagi sebab sebelum ni sudah terang lagi bersuluh yang EN dah hantar surat termination kat pihak P. 

Ok lah. Yang penting ada satu berita gembira. Tempat LI dah tahu. InsyaAllah confirm kat situ. Hospital Sg. Buloh. Alhamdulillah. Strategik2. 

Time to do report, CD , Musculo, banyak jugak terkumpul. K papaiii.