=)

Saturday, December 17, 2011

~Hariku yang berwarna-warni

Assalamualaikum...

Nak update something kat sini tapi tentang apa ya??

Ok lah. Minggu ini agak menyeronokkan. Kenapa tu? Menang cabutan bertuah ke? Or ada orang meminang kah?

Ouchhh no no tak mungkin ada orang meminang, kerana buah pinang belum masak. :p

Hehe tak adalah, acara yang dinanti2 sudah pon datang dan selesai. Ya ya ya 2nd IMS Dinner,pada Rabu yang lalu. Peace. Maka dengan itu semua committee boleh tidur dengan nyenyaknya. Eh tak ok, Isnin @ selasa kena present RP la. Ingat tu. But anyways, good job for those who contributed in that event walau sekecil zarah pon bantuan anda, macam EN tolong sikit2 je pon.


Bersama Princess of the night, Kak Ayu kita! Cantik u.

Alahh gambar beramai2 bersama committee tak ada orang yang upload lagi. Kak Adnin, cepat upload!! haha.


What?? Kak Adnin nak lamar EN? Untunglah kan :p

Keesokan harinya, tanpa disangka atau sudah dijangka atau berprasangka, kelas tidak ada. Maka semua orang bersorak dengan girang dek keletihan. Ye ke? Entahlah, EN selamba je tidor dan anggap tak ada kelas,mesej2 yang masuk dan bertanyakan tentang kelas, EN tak perasan. Sorry ok pada kawan2 yang berkenaan.

Lagi-lagi....

Emmmm selepas itu,semalam hari enjoy sedunia. Eh no no,not totally enjoy. Got class at 10, then class at 3 was canceled. :) but at the same time :( because tak lama lagi nak exam. Kalo belajar pon tak abez, nak jawab apa. Cehhh.

Malamnya ke pesta ria, funfair dpn stadium Shah Alam. Thanks cik Hartini ajak. Merasa lah main kerusi pusing-pusing. Best tapi pening. Nak try yang extreme2 lagi, next time. Balik awal sebab hujan. 

Bukan naik ni. tapi lebih kurang lah.

Tak balik rumah, pergi camping. Camping kat rumah Ila yeee bersama kak Adnin. Haha Miss Ila ajak tolong check nama2 registeration untuk dinner tu, takut ada yang masuk tak bayar. Yup masih ada yang belom selesai terutama bagi yang berjawatan secretary(Cik Fathin) dan bendahari ( Cik Tiqa n Ila).  Dinner oh dinner.

Hari ini,
Pagi yang cerah, tengahari yang mendung, petang yang hujan...Alhamdulillah. 
Dapat makan masakan Ila. Thanks. Then swimming. Tak dirancang. Cik Kai ajak tiba2. Onn je lah kan. Best, tak de orang sangat kat swimming pool Brunsfield. Mengasah bakat berenang. Tak berapa pro lagi. Maybe next time training lagi.

Sekarang, baca novel. What? EN and novel? Errr sesuai ke. Heee pinjam sebentar novel 'Kau laksana bulan' dari Ila tapi milik Izati Shazni. Boleh lah. Sambil baca bukak cerita dia kat youtube. Yup sama kot dialog dia sebijik. Jom habiskan.


p/s: aigoo ingatkan nak siapkan slide presentation tuk RP. dah ke lain pulak. grrrr...