=)

Thursday, December 22, 2011

~Biar mimpi sampai ke bintang

Assalamualaikum...


Baru habis tengok crita ni kat Astro Ria. Ok lah sebab suka tengok adik Elfira Loy ni berlakon. Orang lain mesti tengok sebab minat kat Randy tu kan kan. Actually EN tak kenal sangat pun hero tu, jarang sudah tengok cerita Indon sekarang. But anyways the whole drama ok lah. Ala2 fairy tale. Ye ke? Kisahnya, yang si hero tu anak org kaya tapi menyamar jadi miskin, yang heroin pula sebaliknya. So faham2 la ending nya last sekali macam mana.

Tapi kan, tiba-tiba EN rasa pelik pada diri sendiri about something. Mesti dorang pun pelik kan. Pelik apa ya? Pelik sangat. Malu pun ada. Tutup muka.

........................................................................................................................................

Surprise!!!


Tengahari tadi, time makan kat Seksyen 2 tu kan, tiba-tiba ada orang hulur kek kan,sambil wish happy birthday kan. Wahhhhh! Padahal EN dah tahu kan sebab nampak kotak kek atas meja kan. Hehe anyways thanks u all. You all memang terbaik! I love u guyz so much. Korang semua lah yang membuat kan hari-hariku di MSU ni lebih bermakna dan ceria. 

Muahhh XOXO

Thanks kak Adnin. Ini semua plan kamu kan. Elehh semalam konon nak berahsia. Tak nak bagitau pergi mana. Jangan nak rahsia rahsia sangat lah dengan orang. :p I know your secret very well. :p Orang dah boleh agak something :p Anyways tenkiu sangat2. Siap buat kek kat atas ni sendiri, special for me. Yup I do terharu . Tapi mesti kak Adnin tak nampak keterharuan itu. Orang hanya mampu berterima kasih. Cukup tak? Kalau tak bagitu lah ok. Nanti org peluk + kiss at pipi.  And lagi satu video tu. Alahai susah2 je. Yup I know banyak stock gambarku dalam simpanan mu itu. Gunakan dengan sebaiknya tau. Jangan buat benda buruk dengan gambar2 tersebut. Cehhh gurau je u. Semoga selamat sampai di Kedah bersama Tinie, Nani dan Kai. 

............................................................................................................................................................

Can't wait for tomorrow. After class I shall directly go back home lalallala. Esok, balik kampung abah nak buat makan-makan sikit, kenduri kot. Entahlah, mak kata abah nak buat makan2 sebab dia naik pangkat. Ha? Tak tau pun. Emm cikgu kan ada kenaikan pangkat yg DG DG tu. Tak berapa arif tentang tu. Anyways can't wait. Mahu balik. eeee

Sabtu kenduri kat Bolok, Ahad kahwin Kak Su, my cousin. Boleh tahan tentetif hujung minggu ni. Boleh isi perut dengan secukupnya. Maklumlah sejak minggu2 ni makan kureng, malas mau masak.

Baiklah semoga mimpi indah. Baca doa tidor dan basuh kaki. Nanti ngigau.

Malam.