=)

Thursday, October 6, 2011

~Tak sedar diri--Genetic disorder la tu

Assalamualaikum...

Dialog pertama: Kenapa kau tak sedar diri hah? Kau ingat pejabat ni mak bapak kau punya ke?

Dialog kedua   : Dia masih tak sedar kan diri la..Macam mana?

Hahha kedua-dua dialog diatas takde kena mengena langsung dengan post kali ini.


Sorry la kalo rasa macam post ni pasal kutuk mengutuk,maki hamun atau seangkatan dengannya. Tidak sama sekali. Tak baik tau kawan2 post yang jahat2 pasal orang lain. Ok ok.

Sebenarnya, esok EN ada exam. Genetic disorder pulak tu. Tapi masih tak sedar diri, study tak lagi. Ayat tu ditujukan untuk myself ok. Got it. 

Tomorrow, third paper. Then, Next Monday and Wednesday. After that Semester 5 finish. Holiday for 1 month and half. In that holiday got MUET test for second time hehe. I have to reach at least Band4 to further in MBBS. 

Oh oh ok la, masa untuk pergi. Gudluck untuk EN dan kawan2 yang exam esok. Hehe. Daaa.