=)

Wednesday, September 21, 2011

~Random Pictures--

Assalamualaikum...

Rasa nak update blog ni tapi tak tahu nak tulis apa. So belek2 laptop ni carik gambar, jumpa la gambar2 berikut. Gambar2 ni diambil oleh my dad tak lama dulu,sebelum kamera tu rosak. Yang buat rosaknya tak lain tak bukan EN la huhu. Terjatuh,last2 skrin rosak. Boleh guna lagi tapi dah skrin rosak macam mana nak tangkap gambar.












 Semua bunga2 kat atas tu EN tak tahu la nama dia. Yang selalu tengok bunga raya, bunga kertas. So tak tahu lah. Maklumlah bukan pencipta tumbuh-tumbuhan yang bernama bunga ni.

Ha ni tau.Bunga apa? Bunga Orked la


Dalam banyak2 gambar yang ada dalam backup file tu kenapa pilih bunga ya. Hoho entahlah. My dad banyak tangkap gambar pelik2. Gambar bunga macam sedap dipandang oleh kaca mata. Gambar yang lain nantilah EN share. 

Ok that's all for tonite. Daaa

p/s:arini befday my old friend cik shima. Semuga panjang umur beb dan dimurahkan rezeki. Ayat standard.