=)

Monday, July 18, 2011

~2 days with them--Sg. Sendat,Jacob's Walk of life,Makan2

Assalamualaikum...

Hari minggu kali ni di isi dengan sepenuh-penuhnya. 2 events in a row.

Ok first, Sg Sendat kat area Ulu Yam. Bab mandi manda ni memang seronok. Sambil makan. Bersama2 kawan2. Yup best. Selalunya bersama family je. Apa-apa pun,seronok.

Sebelum masuk air,kering lagi


Mandi bersama2 ahhaha

Kipas jangan tak kipas...wah bbq pun ada


Ok mau pulang suda...nanti datang lagi


Wau...makan lagi..before balik rumah masing2
Next time boleh berpicnik sama2 lagi ea guys...

Ok semalam pulak ke Bukit Cerakah, Shah Alam untuk Jacob's Walk of Life. Thanks to kak Jannatul Adnin untuk cadangan beliau pergi ke sana. Yeah best jugak sebab free, dapat t-shirt percuma, biskut percuma, air percuma. Wah rugi2 siapa tak join. Sambil sihatkan badan boleh beramah mesra bersama kawan2 @ family.


Starting point,before warm up

Senam robik,tapi main2 sebab tu sekarang sengal2 badan.
Pengalas perut...biskut jacob free~

Ikrar for gaya hidup sihat
Ok sebelum mula, kata2 semangat. Hwaiting!

Alahai jumpe tin biskut jacob gergasi

Bila mau sampai ni kak Jannatul Adnin
Ok rehat dulu la,penat.

Wah hampir sampai pun
Sesi penggambaran tanda berjayanya program kali ini. Syabas.

Lepas berjalan terasa lapar,makan tengahari di TTDI.

Wah terasa sihat, ye la berjalan sejauh 6km...tak la jauh kan tapi berbukit,penat.

Ok pada petang harinya kami ke rumah kakak madam Arashidatul Akmar. Makan2. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak. Best, ada laksa, cucur, keledek, pizza hehe.

Bersama anak Pn Arash yang comel: Alyssa, Ayra dan Aydeen

Jemput makan semua

Makan sampai kenyang ye
Makan di luar

Ok kami mahu pulang madam. Thanks a lot ya!

Akhir kata, sabtu dan ahad yang lalu memang best gitu. Hopefully akan datang boleh join events lain bersama-sama. Ok thanks guyz.

Credits to Kai Fizniz, Wawa and kak Jannatul Adnin for da pics...Cam bese I cilok dari fb huhu