=)

Wednesday, June 22, 2011

~Kamsahamnida chinggu--Saranghaeyo.


Assalamualaikum...

Selalu tulis entry panjang kali ni nak tulis yang pendek je. Hopefully haha. Sebelum tu selalu bahasakan diri 'saya' dalam entry sebelum ni, tapi untuk memudahkan diri sendiri tukar la jadik EN which stand for Eleey Nuleez. Alrite~~

Emm nak tulis something short kan tapi tentang apa ye. Baiklah. Kat sini EN nak berterima kasih kepada semua kawan-kawan yang banyak menolong time susah dan senang. Semalam mintak tolong kak Jannatul Adnin dan Kai tolong baiki paip. Without any excuse dorang terus datang. So sweet. Bertuahnya ada kawan macam ni. I love you muah muah. Actually paip tu da lama rosak tapi tak pandai nak baiki. Rasa bersalah jugak sebab panggil dorang sedangkan housemates ada, kenapa tak minta tolong? Emm dorang tengah exam tak yah la kacau. Kenapa? 

Selain tolong dari segi pertukangan banyak lagi yang kawan-kawan EN banyak tolong. Tak terbalas budi dorang. Yang paling banyak disusahkan ialah kak Jannatul Adnin. Sorry eh, banyak menyusahkan Kak Jan, dan banyak jugak menyakitkan hati dia. Gomawo, Mianhe Kak Jan. Gembira sebab time berjauhan dengan keluarga, kita tahu dan kita boleh mengharapkan orang lain untuk tolong. Really appreciate it. Waktu seronok, seronok sama2, contohnya sambut birthday beramai-ramai then share2 apa2 yang patut. Last year, it was the first time that I celebrate my birthday with friends siap baling2 tepung. So sweet~ Sebelum ni just celebrate ngan family, itu harus ok haha.

                                    Kak Jannatul Adnin yang buchuk~~

Baiklah kalau melarat nanti jadik panjang pulak. Untuk akhirnya, EN nak berterima kasih kepada kawan-kawan rapat saya di MSU ni sebab dorang selalu menceriakan diri ini walaupun diri ini selalu buat suasana jadik kureng, mood disorder haha. Thanks korang: Kak Jannatul Adnin, Atiqah, Khalilah, Kai, Shiqiin, Hartini, Ain, Zaty dan ya Anis. Good luck to all of you. Saya mendoakan agar kita semua berjaya di dunia dan akhirat. Sekian Terima Kasih. 

Birthday Ain
                                      
Birthday Shiqiin
                     
Malam Sinar Maulidur Rasul, we as comittee


Kahwin kak Tikah Ahmad, esoknya ada paper final

p/s: gambar dicuri dari FB cik Kai and kak Jann