=)

Saturday, April 23, 2011

~PENYAKIT MISTERI KAH----Oh no wat should I do??

Assalamualaikum and a very good evening...


Eeee taknak jadi raksasa, tak mo tak mo....
Actually my hand sekarang ade tumbuh something
Bintik-bintik di seluruh tangan
Mula2 tu satu jari je sekarang dah merebak ke 
seluruh jari and tapak tangan
Tapi still tak teruk lagi,Alhamdulillah la..
Macam mane ye nak hilangkan


Sebab ape benda tu muncul masih belum dapat dikenal pasti
Nak kata alergik huh entah 
Bintik2 tu sebenarnya berada di bawah kulit so tak nampak sangat
Yup gatal sedikit,takut nanti gatal semakin menjadi2 plak
Bile mula kene?
Ha kalau xsilap lepas balik dari shooting sketsa(hohoho) kat Perak
A'a la before balik tu kitaorang g mandi kat Lata Kinjang
Maybe terkena something yang gatal kot time tu
Or maybe jugak air kat situ gatal
Emm entah la


Ha baru teringat, pernah mengalami keadaan seperti ini satu ketika dahulu
Begini,kalau tak silap time Form5..
Abez tapak tangan and tapak kaki bengkak n bewarna merah
Time tu kluar bintik jugak mcam sekarang ni
Memang giler kentang punye gatal la..
Sakan punye garu la time tu sampai tangan jadi merah menyala
Da macam raksasa da tanganku mase tu


Tu la,takot kejadian tu berulang lagi
Time tu pon xtau kenapa jadi macam tu
Memang tak sapu ape2 pun kat tangan n kaki
Just biar je sampai seminggu @2minggu xsilap baru ok
G klinik check doktor pun tak
Jampi pun tak ehe Alhamdulillah ok
But after bintik and merah dah hilang,
tangan and kaki mula mengelupas
Cam bersalin kulit gitu


Jari dah mula bengkak sedikit
Alahai midexam dah dekat ni,takut xleh menulis pulak
Harap2 tak ade ape2,InsyaAllah
Maybe ini salah satu dugaan walaupun kecik je kan
Hopefully boleh baik segera


Oleh kerana ianya agak mystery jom layan lagu 
MYSTERY FROM B2ST



P/S:Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri

http://www.emocutez.com