=)

Friday, April 29, 2011

~~Pabila Exam berakhir---Kmpung Halaman menjadi destinasi

Assalamualaikum





Alhamdulillah tamat suda midexam for this sem
But it's not over yet
Bukan mudah untuk menggoyang kaki atau berpaling muka
Because in 2 more weeks final exam is waiting
Sabor je la~~



Sudah lumrah sebagai student,exam itu pasti hadir dalam hidup mereka
Jadi usaha, kerajinan dan bantuan Allah jualah yang dapat membantu mereka untuk berjaya


Aha tadi after exam kitaorg ade buat open table babe
Makan kat Sek 2 Shah Alam
Bak kate2, kita merancang Allah yang menentukan
Ya ia memang dirancang last minit, tanpa disangka harapan jadi kenyataan
Perut yang sememangnya hanya diisi oleh Roti Arab kak Jannatul Adnin pada waktu pagi sudah tidak dapat menyalurkan tenaga, yup calories yang tadi dah digunakan untuk jawab exam,pandai pun..
Apa yang kami makan? Perlu ke diberitahu
Ok lah menu yang sememangnya dapat mengembalikan bibit2 dan memori ketika dikampung halaman, bak kata kak Jannatul Maa'wa

  • Tomyam 3 org mkn
  • Daging masak merah 2 org mkn
  • Telur bungkus 2 org mkn
  • Sayur kailan 2 org mkn
  • Nasi 8 pinggan
Nur Khairina Hafizah atau n Kai giat menorder makan dekat pakcik gerai tu
Sedangkan pakcik2 tu suda lama menunggu kami utk order makanan mmg tepat la masa dan ketikanya
Ok Alhamdulillah kenyang perut suka hati 
Semuga dapat tidur dengan nyenyak sekali
Oh ya disini mahulah saya menyebut nama2 ahli2 meja tadi untuk dijadikan kenangan
Maklumla tiada gambar yang boleh diperlihatkan
Kami adalah: kak Jan Adnin dan kakaknya kak Janna,Ain,Tinie,Kai,Ila,Syikin dan tidak dilupa saya sendiri
Ok la stop bab makan

Esok ya esok mahu pulang ke kampung halaman
Oh sedih dan pilu sedikit kerana ada kwan ku yg suda pulang hari ini
Tapi xmengapalah esok masih ada
Mak suruh balik awal
Baik mak memang kakak nak balik pagi2 pun
Yela cuti 3 hari je xpuas xpuas

Baiklah sampai di sini sajalah coretan dari saya
Moge berjumpe di lain hari
Adios...